Naar de inhoud
30.01—05.02.2025

Ik doe het wel op mijn manier – Interactieve lezing + open mic

Wanneer?

vrijdag 26 januari 2024, 20:00–21:30

Wat?

In het kader van de poëzieweek is Wendy ter Bekke, auteur van ‘Ik doe het wel op mijn manier – Dichtbundel over rouw in een ander jasje”, te gast in het theatercafé van De Kappen voor een interactieve lezing. Wendy heeft een eigenzinnig féél good rouwboek geschreven, met nadruk op voelen en juíst gebracht met heel veel liefde voor het leven.

Wendy zal jullie meenemen in haar gedichten en vertellen over haar inspiratiebronnen. Daarnaast geeft ze bruikbare tips voor hoe je zelf kan (beginnen met) dichten. Tussendoor is er een open mic. Hier kan wie wil een eigen gedicht voordragen of een gedicht dat je raakt.

Gratis entree, maar graag wel vooraf aanmelden via n.smit@dekappen.nl.

“Het boek over rouw en dus over leven!

Wendy: “Mijn leven zit bol van contrasten. Zo werd ik wees en bonusmoeder in dezelfde maand, verloor ik drie familieleden uit één gezin en bouwde met drie nieuwe mensenkinderen mijn ‘patchwork family’ uit. Ik gun mezelf én de wereld (dus ook jou!) inclusieve rouw. Zodat rouw onderdeel wordt van het leven en het ‘doodgewoon’ wordt om erover te praten met elkaar én misschien nog wel mooier: dat je er zelf mee durft te zijn.”

Dag verstoppen, hallo voelen.

Dag overleven, hallo leven, met alles erop en eraf.”

Waar?

Theathercafé van De Kappen
Blankenburgerstraat 40-42
7481 EB Haaksbergen
Nederland

Prijs

€gratis

Meer info

Organisatie: Bibliotheek Haaksbergen

bibliotheekhaaksbergen.nl/agenda/478-ik-doe-het-wel-op-mijn-manier
n.smit@dekappen.nl