Naar de inhoud
27.01—02.02.2022

Bibliotheek

Aan de slag met poëzie in de bib: gratis inspiratiegids

Poëzieweek is het ideale moment om in de bibliotheek aan de slag te gaan met poëzie. Daarom voorzien we een gratis inspiratiegids voor bibliotheken met leuke tips om activiteiten te organiseren en de collectie in de kijker te zetten.

Wil jij ook op safari gaan in je bib? Ben je nog op zoek naar fijne leestips voor jong en oud rond het thema van Poëzieweek? Wil je een leesgroep organiseren met je bezoekers? Dit en nog veel meer vind je in onze inspiratiegids!

Vraag de inspiratiegids aan.

Probiblio, de Nederlandse organisatie die bibliotheken ondersteunt, maakte voor de editie van Poëzieweek 2021 een inspirerende powerpoint vol ideeën alsook een kleine toolkit om de promotie te vergemakkelijken. Je ontdekt het hier. Ook voor Vlaamse bibliotheken is deze schat aan info inspirerend!

Campagnemateriaal

Naar jaarlijkse gewoonte kunnen ook de bibliotheken dit jaar promotiemateriaal bestellen voor de Poëzieweek.

Campagnemateriaal voor Poëzieweek 2022 kon besteld worden t.e.m. 10 november 2021. Op zoek naar digitaal beeldmateriaal? Klik hier!

De materialen worden geleverd voor de kerstvakantie 2021.

Cultuurconnect

Voor de Vlaamse bibliotheekwebsites staat een pagina klaar in de rubriek ‘in afwachting van moderatie’. Lees hier hoe je van daaruit importeert of stel je vraag aan de servicedesk van Cultuurconnect.