Naar de inhoud
30.01—05.02.2025

15/09/2022

Bericht aan alle Vlaamse en Nederlandse scholen en bibliotheken: Bestelperiode campagnemateriaal Poëzieweek 2023 AFGESLOTEN

Op donderdag 26 januari 2022 gaat de elfde Poëzieweek van start. Wil jij Poëzieweek in de kijker zetten in jouw bibliotheek of klaslokaal? Dat kan!

Alle Vlaamse, Brusselse en Nederlandse bibliotheken en scholen kunnen nog tot en met 10 november 2022 affiches en kleurrijke postkaartjes voor Poëzieweek 2023 bestellen. De affiches werden prachtig vormgegeven in het thema vriendschap door Tom Suykens. Op de affiches staat een citaat van Miriam Van hee en van Hester Knibbe. Een set van twee affiches kost 5 euro. Een pakket postkaartjes bevat 100 stuks. Er zijn 5 verschillende gedichten in het thema vriendschap per postkaartjespakket. De auteurs van de gedichten op de postkaartjes zijn: Babs Gons, Jo Govaerts, André Sollie, Toon Tellegen en Rian Visser.
Bestel tijdig jouw exemplaren. Het materiaal wordt gedrukt op basis van het aantal bestellingen. Na de bestelperiode is het niet meer mogelijk om materialen te bestellen. De affiches en postkaartjes worden in de week van 20 december bij jou geleverd. Lees meer over de bestelprocedure en de tarieven voor bibliotheken en scholen.

BESTELPERIODE AFGESLOTEN