Studiedag Poëzieweek – vrijdag 13 januari 2017

Redactienieuws

Elk jaar doen heel wat scholen en bibliotheken uit Vlaanderen en Nederland mee aan de Poëzieweek. Zoekt u nog inspiratie?

Op vrijdag 13 januari 2017 organiseren Poëziecentrum, Iedereen leest en CANON Cultuurcel een studiedag naar aanleiding van Poëzieweek 2017. Alle leerkrachten (basis en secundair/voortgezet onderwijs), bibliotheekmedewerkers en andere geïnteresseerden uit Vlaanderen en Nederland  zijn van harte welkom.

Auteur Bette Westera verzorgt de openingslezing, auteur Charlotte Van den Broeck sluit de dag af. Tussendoor zijn er tal van inspirerende workshops en lezingen rond het boekenaanbod, de lestips en verschillende poëzievormen en -projecten.

Praktisch

Adres: Het Arsenaal, Dijlepad, 2800 Mechelen (routebeschrijving)
Tijdstip: 9.15 – 16.10 uur
Toegang: € 50,-
Info + inschrijven: www.studiedagpoezieweek.org. Inschrijven kan tot en met 9 januari.
Nog vragen: educatief@poeziecentrum.be

De Poëzieweek start op donderdag 26 januari met Gedichtendag en duurt tot woensdag 1 februari. Het thema dit jaar is humor. Jules Deelder schrijft het Poëziegeschenk. U krijgt het gratis in de boekhandel tijdens de Poëzieweek bij aankoop van € 12,50,- poëzie. Meer info over de Poëzieweek met onder meer een overzicht van activiteiten: www.poezieweek.com.


Organisatoren studiedag Poëzieweek

www.poeziecentrum.be
www.iedereenleest.be
www.canoncultuurcel.be