Naar de inhoud
28.01—03.02.2021

Poëzie Belspel

Wanneer?

28 januari–03 februari 2021

Wat?

Bel snel: Poëzie Belspel, altijd en overal

Wees voorbereid op keuzestress, zweet onder de oksels en buikpijn van het lachen. Een gratis belspel vol poëzie. Je hoeft geen apps te downloaden, zelfs geen smartphone te hebben, gewoon bellen: +31 (0)85-3018051.

Talrijke keuzemogelijkheden, van ludiek naar luguber tot monsterlijk serieus. Het Poëzie Belspel zit boordevol verrassingen, tientallen gedichten en maandelijks verse poëzie van de Dichter van de Maand. Met als eerste Dichter van de Maand de Nijmeegse Stadsdichter Wout Waanders.

Bel, kies, geniet, huiver en laat een voicemailbericht of -gedicht achter. Misschien weet jij zelfs wel de geheime code te kraken en wordt je live doorverbonden met één van onze huisdichters. De beste remedie tegen schermtijd als je op de bus staat te wachten: bel het Poëzie Belspel, houd de telefoon aan je oor, luister en deel je glimlach met omstanders.

Tijdens de opening van de Poëzieweek 2021 lanceren we landelijk het Poëzie Belspel. Maar het Poëzie Belspel is niet alleen bereikbaar tijdens de Poëzieweek, ook jarenlang daarna. 24/7 bereikbaar, tegen lokaal tarief. Bellen dan – als je durft: +31 (0)85-3018051 (lokaal tarief).

Waar?

Bibliotheek De Mariënburg
Mariënburg 29
6511 PS Nijmegen
Nederland

Prijs

€gratis

Meer info

Organisatie: Proces-Verbaal Publisher

poeziebelspel.nl
info@proces-verbaal.nl