Naar de inhoud
28.01—03.02.2021

Live Student Poëzie Jam met Kritische Gedichten

Wanneer?

28 januari 2020–03 februari 2021

Wat?

Open call voor kritische gedichten | Live Poëzie Jam

Tijdens de jaarlijkse Poëzieweek (28/02 – 3/02) organiseert het Geuzenhuis voor de eerste keer een open Poëzie Jam voor Gentse studenten en jongeren via Instagram Live.

Het Geuzenhuis wil met deze Poëzie Jam een gezellige avond als blokpauze organiseren (of als afwisseling van de lockdownavonden thuis) en in dezelfde beweging een platform bieden aan jonge stemmen en schrijvers.

Iedereen mag meedoen | Inschrijven kan via dit formulier door een video te uploaden waarin jij jouw tekst of gedicht brengt. Deze video hoeft in eerste instantie niet gemonteerd of high quality te zijn en dient eerder om een idee te hebben van de inhoud om zo een goed programma samen te stellen.

Kritische noot | De inhoud van de schrijfsels moet gaan rond maatschappelijke kwesties, humanistische of humanitaire topics in de breedste zin van het woord.

Live sessie(s) | De precieze datum (of data?) wordt spoedig medegedeeld afhankelijk van de beschikbaarheid van de deelnemers. Via @geuzenhuis op Instagram wordt de avond live uitgezonden en zal achteraf opnieuw te bekijken zijn.

We hopen jullie massaal digitaal te mogen verwelkomen.

Waar?

Instagram Live @geuzenhuis
Instagram
9000 Gent
België

Prijs

€Gratis

Meer info

Organisatie: Geuzenhuis Gent

bit.ly/39NJvkH
jasmin@geuzenhuis.be