Naar de inhoud
28.01—03.02.2021

Dichter in mijn buurt – Poëziewandeling in Schaarbeek

Wanneer?

28 januari 2021–28 februari 2020

Wat?

In het kader van de Poëzieweek 2021 zet Bib Sophia Schaarbeek een auditieve en visuele poëziewandeling op poten. Gedichten en gedachten van lokale dichter.e.s.sen zullen in de vorm van een podcast aaneengeregen worden tot een parcours, waar je affiches met gedichten tegen het lijf zal lopen.

De wandeling zal tijdens de Poëzieweek (28/01-03/02) gelanceerd worden en zal een maand lang online beschikbaar zijn via onze website.

Maar daar hebben we jullie poëzieliefhebbers voor nodig!
Heb jij een band met Schaarbeek en schrijf jij wel eens een gedicht dat je graag wilt delen? Zend dan ten laatste op 3 januari één van jouw gedichten in en wie weet haal jij de selectie. Jong en oud, Nederlands- en anderstalig, iedereen welkom! Er is geen verbindend thema, dus je bent vrij om te schrijven waarover je wil.

Deelnemen?
Vul ten laatste op 3 januari het formulier in dat je op onze website kan vinden. De geselecteerde gedichten worden via op maat vormgegeven affiches geëxposeerd binnen het parcours. Alle inzendingen krijgen een plaats in de bibliotheek en op onze facebookpagina. Voor de 15 geselecteerden is een vergoeding voorzien. Begin januari neemt Bib Sophia contact op met de geselecteerden voor een audio-opname in de periode van 7 t.e.m. 20 januari.

Wil je graag meer informatie?
Check https://schaarbeek.bibliotheek.be/dichter-mijn-buurt en aarzel niet om ons te contacteren op +32 (0)2 245 32 90 of bibsophia@schaarbeek.be bij verdere vragen.

Waar?

Bib Sophia Schaarbeek
Lambermontlaan 224
1030 Schaarbeek
België

Meer info

Organisatie: Bib Sophia Schaarbeek

schaarbeek.bibliotheek.be/dichter-mijn-buurt
bibsophia@schaarbeek.be