Plaats zelf een activiteit

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Woordenaars

januari 30 @ 19:00 - 23:00

Gratis

De Bibliotheek LocHal in Tilburg organiseert op 30 januari Woordenaars. In samenwerking met het Tilburgse collectief Woordenaars en ParaBIEBop kunt u genieten van een divers, gratis avondvullend programma.

Anton Dautzenberg, huidige stadsdichter van Tilburg, daagt elke maand een plaatselijke kunstenaar uit om te reageren op zijn stadsgedicht. Alle bijdragen tot dusver zijn te zien en te horen tijdens deze vierde editie van Woordenaars.
Het betreft werk van gitarist Frank Crijns, graficus Janine Hendriks, videomaker Tom Pijnenburg en componist/fotograaf Merijn Bisschops. De bijdrage van urban dancer Rohiet Tjon Poen Gie gaat tijdens Woordenaars in premiére! Natuurlijk ontbreekt ook ParaBIEBop niet: een improvisatiespektakel van muzikanten en dichters in de Kennismakerij.
Daarnaast zijn er in het WoordLab diverse unieke performances te zien van oa. Doeko L. de Dichter, de eerste stadsdichter van Den Bosch.

Programma
19.00 uur inloop, gratis entree
19.30 uur start programma
22.15 uur einde programma & start borrel
22.45 uur einde borrel

Woordenaars wordt georganiseerd door: Nick J. Swarth, Karlijn Vlaardingerbroek en Daan Taks. ParaBIEBop wordt mogelijk gemaakt door jazz podium Paradox.

Gegevens

Datum:
januari 30
Tijd:
19:00 - 23:00
Kosten:
Gratis
Website:
https://www.bibliotheekmb.nl/agenda/20-01-jan/woordenaars.html

Organisator

Bibliotheek Lochal
Telefoon:
013 464 8500
E-mail:
stephbyrne@bibliotheekmb.nl
Website:
www.bibliotheekmb.nl

Locatie

Bibliotheek lochal, Tilburg
Burgemeester Brokxlaan 1000
Tilburg, Noord Brabant 5041 SG Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
013 464 8500
Website:
www.bibliotheekmb.nl