Plaats zelf een activiteit

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Poëziewedstrijd stad Oostende

februari 5 - oktober 1

De Stad Oostende organiseert in 2019-2020 de elfde editie van de Poëziewedstrijd. Wie de vingers voelt tintelen, kan nu al zijn of haar gedicht bezorgen aan de dienst Cultuur. Deelnemen kan nog tot 1 oktober 2019.

Ben je er een krak in om je meest intense gevoelens en diepste gedachten in prachtige zinnen op papier te zetten? Of is een tussendoorverhaaltje meer je ding? Laat de woorden vloeien, je klavier rammelen of je pen spetteren en neem deel aan de elfde editie van de poëziewedstrijd van Stad Oostende. Tot 1 oktober 2019 kan iedereen één of twee ongepubliceerde Nederlandstalige gedichten – met een maximale lengte van een A4-pagina – bezorgen aan de dienst Cultuur. Misschien vervoeg jij hiermee het rijtje winnaars van de voorgaande jaren, waaronder Bianca Boer, Wout Waanders, Erwin Steyaert en Paul Rigolle. Bovendien ontvangt de laureaat 3.000 euro, de tweede en de derde prijs bedragen respectievelijk 1.500 euro en 750 euro.

Blaas de zevenkoppige jury, allen klinkende namen binnen de wereld van het geschreven woord in onze lage landen, van hun sokken en verbaas hen met jouw eigen stukje poëzie! De uitreiking vindt plaats in januari 2020.

Gegevens

Begin:
februari 5
Einde:
oktober 1
Website:
https://www.oostende.be/nieuws/detail/244/doe-mee-met-de-poeziewedstrijd

Organisator

dienst cultuur Oostende
Telefoon:
059258820
E-mail:
cultuur@oostende.be
Website:
www.oostende.be/cultuur

Locatie

dienst cultuur stad Oostende
Vindictivelaan 1
Oostende, West-Vlaanderen 8400 België
+ Google Maps
Telefoon:
059258820
Website:
www.oostende.be/cultuur