Plaats zelf een activiteit

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Gedichtenwedstrijd (T)HUIS

9 november 2017 - 10 december 2017

Ook gemeente Herzele houdt van poëzie! De Werkgroep Poëzie Herzele organiseert i.s.m. De Wattenfabriek daarom opnieuw een gedichtenwedstrijd voor volwassenen, kinderen en jongeren.

Het thema dit jaar is (T)HUIS. Niet toevallig, want Herzele won de allerlaatste editie van ‘Een thuis voor een beeld’, de kunstenwedstrijd van Provincie Oost-Vlaanderen en Radio 2. Herzele ging aan de haal met het beeld ‘House On Basement’ van John Van Oers. Deze levensechte stalen sculptuur van een huis krijgt een thuis aan de nieuwe verbinding tussen het Solleveld en de Groenlaan. Meer informatie daarover vind je op de website www.herzele.be.

De ingezonden gedichten worden per categorie gejureerd door een externe jury. De jury verwacht alle inzendingen ten laatste op 7 december 2017. De deelnamevoorwaarden vind je op www.herzele.be.

De prijsuitreiking vindt plaats op Gedichtendag, dit is op donderdag 25 januari 2018. De gedichten van de laureaten en winnaars worden door de Academie voor Podiumkunsten op een originele manier aan het publiek voorgesteld, waarna de prijzen worden uitgedeeld. Afspraak om 19u00 in De Wattenfabriek (Solleveld 35).

Gegevens

Begin:
9 november 2017
Einde:
10 december 2017
Website:
http://www.herzele.be

Locatie

De Wattenfabriek
Solleveld 35
Herzele, Oost-Vlaanderen 9550 België
Telefoon:
053-73 74 35
Website:
www.herzele.be

Organisator

De Wattenfabriek
Telefoon:
053-73 74 35
E-mail:
cultuur@herzele.be
Website:
www.herzele.be