Plaats zelf een activiteit

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Gedichtendag

januari 31 @ 19:00 - 21:30

€5,00

CODA opent ook dit jaar weer de Nationale Poëzieweek met Gedichtendag: een avond in het teken van (gesproken) poëzie rond een wisselend thema. Dit jaar is dat ‘vrijheid’ en dit thema klinkt natuurlijk door in de voorgedragen gedichten, maar ook in muzikale bijdrage in combinatie met dans en met spoken word/rap. De locatie is zoals altijd CODA Auditorium; de avond begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) en is rond 21.30 uur afgelopen. Kaarten zijn te koop bij CODA (ook online) en bij Nawijn & Polak.

Naast gesproken poëzie is er ook aandacht voor andere uitingsvormen van poëzie zoals dans en rap. Farida Nabibaks (performer, choreagraaf, kunstenaar) verzorgt een aangrijpende solo performance en rapper Dani levert een bijzondere bijdrage in de vorm van spoken word/rap. Samen met meer dan 500 leerlingen uit het voortgezet onderwijs in Apeldoorn leverde hij een bijdrage aan het Verzet!-project tijdens de tentoonstelling Beauty of the Battle die tot en met 3 februari in CODA te zien is. Samen hebben ze onder woorden gebracht wat (on)vrijheid voor hen betekent.

Meer over deze avond is ook te lezen op www.coda-apeldoorn.nl/gedichtendag. Voor het laatste nieuws kun je ons natuurlijk ook volgen via Facebook (@CODAapeldoorn).

Kaartverkoop
Een toegangskaart voor deze avond kost € 5,- voor CODA leden of in combinatie met besteding bij Nawijn & Polak óf € 7,50 voor niet-leden/losse verkoop. Dit is inclusief koffie of thee voor aanvang en een dichtbundel waarin de voorgedragen van die avond en een aantal aanvullende gedichten zijn opgenomen.

Poëzieweek
De Poëzieweek heeft plaats van 31 januari tot en met 6 februari 2019 en wordt zoals altijd ook in CODA geopend met Gedichtendag. Informatie is ook te lezen op www.coda-apeldoorn.nl/gedichtendag.

Gegevens

Datum:
januari 31
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
€5,00
Website:
www.coda-apeldoorn.nl/gedichtendag

Organisator

CODA
Telefoon:
055-5268400
E-mail:
t.offerein@coda-apeldoorn.nl
Website:
www.coda-apeldoorn.nl/gedichtendag

Locatie

CODA Apeldoorn
Vosselmanstraat 299
Apeldoorn, Gelderland 7311 CL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
055-5268400
Website:
www.coda-apeldoorn.nl/gedichtendag