Plaats zelf een activiteit

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Gedichtenavond Nunspeet

januari 30 @ 20:15 - 22:00

€17,50

Ingmar Heytze (1970), een van de bekendste dichters van Nederland, komt naar theater Veluvine in Nunspeet. Samen met singer-songwriter en multi-instrumentalist Johan Borger (1984). Tijdens de Gedichtenavond 2020 gaat hun nieuwe programma ‘Kamerbreed’ in premiere. Een muzikale poëzie-avond of een poëtische muziekavond.

Het duo Heytze-Borger heeft elkaar leren kennen in de winter van 2010, aan weerszijden van een zwarte Fender Stringmaster tijdens een repetitie in een ijskoud, verlaten lokaal aan de Noodweg in Hilversum. Uit hun gedeelde liefde voor de lapsteel, Americana, vintage gitaren, Gillian Welch en Robert M. Pirsig ontstond een opmerkelijke vriendschap – een klein universum vol muziek, poëzie en de zoektocht naar kwaliteit.

Hun nieuwe programma ‘Kamerbreed’ is het verslag van een doorlopend, aanstekelijk gesprek tussen vrienden uit verschillende werelden. Hun ‘bromance’ brengt hen in januari 2020 naar de Gedichtenavond in Nunspeet.

Heytze is een van de meest muzikale dichters van Nederland, Borger is een van de meest poëtische gitaristen. ‘Kamerbreed’ is een roadtrip voor de geest, een intieme voorstelling over aandachtig leven en de zoektocht naar de betekenis van het begrip ‘kwaliteit’. En vooral is het een ontmoeting van muziek en literatuur op het hoogste niveau.

Stap in de bromance en laat u vervoeren!

Gegevens

Datum:
januari 30
Tijd:
20:15 - 22:00
Kosten:
€17,50
Website:
http://www.veluvinenunspeet.nl/kamerbreed/

Organisator

Veluvine i.s.m. Stichting Muurgedichten Nunspeet – Bibliotheek NW-Veluwe – Boekhandel Osinga
Telefoon:
088-850 7766
E-mail:
hbosch@veluvinenunspeet.nl

Locatie

Veluvine Nunspeet
F.A. Molijnlaan 186
Nunspeet, Gelderland 8071AK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
088-8507766
Website:
WWW.veluvinenunspeet.nl